fredag 22. januar 2010

Én måned til avreise! Can I hear you say mental brakedown? (16. desember 2010)

Tiden flyr. Særlig med jula like om hjørnet er lett og glemme hvor lenge det er til vi reise. Men nå er det altså bare én måned igjen.

16. januar drar vi til Mexico. Mexico og møte gode venner, familie og kjente. Så bærer det ut på ukjent farvann. Selv om ruta ikke er lagt er det mange land vi skal innom på veien. Mange timer i buss og andre fremkomstmidler. Mange timer med sekk på ryggen. To måneder har vi fra vi lander i Mexico til vi skal reise videre fra Panama City. To måneder er lenge, men samtidig kort når det er 8 fantastiske land vi må både velge mellom og reise gjennom.

16. mars går flyet fra Panama City til Rio. 2 uker på loffen ned mot Porto Alegre, for så å møte venner og familie fra Norge i bryllup i Brasil. Blir nok godt å se noen kjente fjes etter 2 og en halv måned. Fra Brasil er ruten enda ikke klar. Argentina, Bolivia, Uruguay, Paraguay og Peru - så mange flotte og forskjellige land. En tur innom Buenos Aires blir det nok helt sikker uansett. Også er det jo Machu Picchu-tur på ett tidspunkt inni her.

22. juni flyr vi fra Lima til Caracas der vi igjen møter venner, familie og kjente. Samt skal se litt mer av landet. 15. juli bærer det hjem igjen. Om alt går etter planen. Hvis vi ikke gifter oss og får barn inni Amazonas en plass.

Vi begge to tar juleferie på fredag og skal være i overkant av en uke hjemme. Tilbake i hver vår by i hvert vårt land må de siste detajene på plass, pakking og annet praktisk.

Husk pass og penger!



NB!
Bildet er et illustrasjonsfoto og ingen av oss planlegger å pakke så stygge klær.

1 kommentar:

SuperMona sa...

ÅÅÅÅhhh... kjenne eg bi dårli! eg vill på d sterkaste anbefale nicaragua, chile å peru! vakkert vakkert..! Nicaragua toppa alt! (spesielt san juan del sur, men masse andre plassa åsså =) om d nåkka dåkker lure på så e d bære å hyle ut.. nån grenseoverganga går så masse lettar me litt us.dollars.. kjappar om ikkje anna! åsså bussan då..! va spesielt et selskap som utmerka seg, reine do, å betale du litt ekstra å reise 'cama' e d superbehageli åsså =) Tur-bus heita selskape, vi brukte d hovedsakli. åsså båta vi fra belize tell honduras. vældi spesielt. d heita ferga, men d va egentli en sjark. eg trudde eg sku dø. men d va en vakker canadien eg kunne kvile øuan på så d jikk over all forventning..! :D

gooo tur. eg bi å følle me dåkker i smerte...! på en fin måte selvfølgeli. =)